• 1392/01/08 - 00:12
  • 43
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دعوت برای عضو شدن در تالار گفتگو

تالار گفتگو یا فروم چیست؟ به چه دردی می خورد؟ چگونه باید فعالیت کرد و... در ادامه مطلب

 

فروم يا به فارسي (تالار گفتگو) محيطی است براي بحث و گفتگو و تبادل نظر در زمينه هاي مختلف

 

فروم يک محل مجمع عمومی هست که هر کس از هرجای دنيا می تواند در يک فروم موردنظر عضو شده و با اعضای ديگر اين فروم در هر ضمينه ای تمايل داشته باشد تبادل اطلاعات کند!

 

در فروم يا تالار گفتگو معمولا مديران اصلی سايت يک سری بخش هايي با عنوان مشخص درتالارهای گفتگو ايجاد و مشخص می کند که اعضا و کاربران فروم بتوانند بصورت مرتب و منظم تر در موضوعات مدنظرشان اطلاعات، تجربيات، و ... خود را مطرح و به اشتراک بگذارند بعضی از این موضوعات جنبه سرگرمی دارند مثلا اینجا را کلیک کنید  و بعضی از موضوعات کاربردی است مثل این موضوع

"تفاوت اصلي تالار گفتگو با چت در آفلاين بودن آن هست"

همانطور که ميدانيد در محيط چت همه چيز آنلاين است. يعني اينکه شما نوشته هايي که قبل از ورود شما نوشته شده است را نميتوانيد بخوانيد،اما در فروم ها شما ميتوانيد تمام نوشته هاي قبل و بعد از ورود خودتان را بخوانيد .

 

وقتي كاربري از فروم خارج ميشود تمامي موضوعاتی که جدید است و نديده است براي او ذخيره ميشود و بعد از مراجعه مجدد به فروم با زدن کليد موضوعات جديد ميتواند همه تاپيکها را ببیند. پس بنابراين سوال يا موضوع شما را همه اعضاي سايت مشاهده ميکنند.اما در چت اينگونه نيست!

 

تفاوت اصلي و عمده چت با فروم اين هست که چت اكثرا" بي محتواست مگر با هدف باشد ،اما فرومها بسته به نوع انها ميتونند کاملا با محتوا و حتي مرجع ي اطلاعاتي هم باشند.

 

در كل فروم يا تالار گفتگو يکی از بهترين ابزار اينترنت برای يادگيری در هر ضمينه ي ا ست، چرا که از سرتاسر دنيا افرادی با اطلاعات زياد و کم در مورد موضوعات مختلف در يکجا جمع ميشوند و اطلاعات خودشان را به اشتراک می گذارند.

 

در فروم يا انجمن هاي گفتگو يک سری قوانين کلی مطرح مي شود که همه موظف به رعايت آنها هستند، چه کاربری که ثانيه ای از عضو شدن او ميگذرد چه مديران فروم!

 

همانطوری که در هر جامعه ای يک سری قوانين برای عموم جامعه تعريف می شود که همه موظف به رعايت اين قوانين هستند

 

در هر فروم کاربران نسبت به فعاليت ، قابليت و اطلاعاتشون دسته بندی ميشوند و درجاتی را از سوی مدير كل فروم دريافت می کنند.

 

شکل يا نوع نامگذاری درجات در هر فروم بسته به نوع فعاليت و توانايي مديران و كاربران تعيين می شود، که از روی اين درجات به راحتی می توان فهميد که هر کسی چه وظيفه ای را در اين فروم يا جامعه ي مجازي بر عهده دارد.

 

ورود به تالار گفتگو

 

  • گروه خبری : اخبار مركز
  • کد خبر : 11074
کلمات کلیدی