• 1392/02/04 - 00:06
  • 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خواص کیوی

کيوي ميوه اي خوش طعم با خواص فراوان است. با مصرف اين ميوه مي توان از بروز برخي بيماري ها پيشگيري کرد. اين ميوه حاوي «اکتينيداين» نوعي آنزيم است که پروتئين را حل مي کند و در هضم غذا موثر است. ميزان بالاي پتاسيم کيوي با از بين بردن تاثير سديم، الکتروليت ها را متعادل نگه مي دارد. ترکيب خاصي از آنتي اکسيدان که در کيوي وجود دارد، از سلول هاي دي ان اي در مقابل آسيب هاي......

کيوي ميوه اي خوش طعم با خواص فراوان است. با مصرف اين ميوه مي توان از بروز برخي بيماري ها پيشگيري کرد. اين ميوه حاوي «اکتينيداين» نوعي آنزيم است که پروتئين را حل مي کند و در هضم غذا موثر است. ميزان بالاي پتاسيم کيوي با از بين بردن تاثير سديم، الکتروليت ها را متعادل نگه مي دارد. ترکيب خاصي از آنتي اکسيدان که در کيوي وجود دارد، از سلول هاي دي ان اي در مقابل آسيب هاي اکسايش محافظت مي کند و در نتيجه مانع از بروز سرطان مي شود.

ويتامين Cو ديگر ترکيب هاي آنتي اکسيدان کيوي، سيستم دفاعي بدن را تقويت مي کند. داراي شاخص پايين گلايسمي و ميزان بالاي فيبر است بنابراين همانند ميوه هاي شيرين ديگر، باعث افزايش قند خون نمي شود. به علت فيبري که دارد از بروز يبوست و ناراحتي روده پيشگيري مي کند. پرزهاي اين ميوه به سموم مي چسبد و آن ها را از طريق روده دفع مي کند. مصرف روزانه کيوي ميزان لخته شدن خون را کاهش مي دهد. از آن جا که شاخص پايين گلايسمي دارد، به سرعت ميزان قند خون را بالا نمي برد و در نتيجه براي بيماران ديابتي مفيد است.

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 11382
کلمات کلیدی