• 1392/02/15 - 09:13
  • 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سوسک و دیگر آلرژن‌های محیطی در شیوع آسم مؤثر است

آسم با آلودگی هوا ارتباط نزدیکی دارد چرا که در کلانشهرها و شهرهای صنعتی ثابت شده که ارتباط نزدیکی بین سطح آلودگی هوا با شیوع آسم و حمله آسم و بقیه بیماری‌های مزمن تنفسی وجود دارد. رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی و آسم و آلرژی گفت: صدها نوع آلاینده سمی در هوای شهرهای بزرگ وجود دارد که این آلاینده‌ها برای کودکان، افراد مسن، بیماران قلبی و عروقی خطرساز است چرا که امروزه ثابت شده افزایش سطح آلاینده‌ها... جزئیات در ادامه مطلب

آسم با آلودگی هوا ارتباط نزدیکی دارد چرا که در کلانشهرها و شهرهای صنعتی ثابت شده که ارتباط نزدیکی بین سطح آلودگی هوا با شیوع آسم و حمله آسم و بقیه بیماری‌های مزمن تنفسی وجود دارد.

 رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی و آسم و آلرژی گفت: صدها نوع آلاینده سمی در هوای شهرهای بزرگ وجود دارد که این آلاینده‌ها برای کودکان، افراد مسن، بیماران قلبی و عروقی خطرساز است چرا که امروزه ثابت شده افزایش سطح آلاینده‌ها می‌تواند در تشدید حمله آسم مؤثر باشد و میزان افراد بستری در بیمارستان را افزایش دهد.

معین در ادامه به آلودگی شهرها اشاره داشت و گفت: دو سوم آلودگی شهرها مربوط به دود خودروها است.

وی در ادامه مهمترین عامل خطر برای آسم را زمینه و استعداد آلرژی در افراد دانست و گفت: بروز آلرژی در 80 ـ 90 درصد در کودکان و 50 درصد در بزرگسالان به صورت ژنتیک و ارثی است.

رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران تصریح کرد: متأسفانه سطح آلاینده‌ها در محیط زندگی رو به افزایش است و وجود آلرژن‌های محیطی مثل سوک و بند‌پایانی مثل هیره که در جاهای گرم و مربوط زندگی می‌کنند در افزایش و شیوع آسم و آلرژی تأثیربسزایی دارند.

معین تغییر سطح زندگی را عامل موثری در ابتلا به آسم دانست و گفت: آپارتمان‌نشینی با نداشتن تهویه خوب باعث شده که هوای گرم و مربوط در داخل منازل حکمفرما باشد. که این هوای گرم و مربوط نیز زمینه رشد حشرات را بیشتر کرده و در ادامه در افزاش آسم و آلرژی مؤثر است.

رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی آسم و آلرژی در ادامه به کمبود دارو اشاره کرد و گفت: قیمت بالای دارو از سوی دیگر باعث شده تا مبتلایان به این بیماری در فشار باشند وی به کیفیت پایین بعضی از داروها اشاره داشت و گفت: در بعضی از داروها دیده شده که کیفیت مورد قبول نیست که این مسئله نیز باید ارزیابی شود.

معین ادامه داد: می‌بایست یک تا دو درصد از بودجه وزارت بهداشت برای کنترل آسم اختصاص داده شود که متأسفانه این مقدار هنوز تخصی داده نشده است.
منبع: سلامت نیوز

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 11557
کلمات کلیدی